The shop is under construction - no orders will be processed. Avvisa

X-innovations kan nu leverera hela Dönges produktprogramX-innovations can now deliver the entire product range Dönges

Dönges

Dönges
X-innovations har nu startat ett samarbete med Dönges GmbH & Co. KG, Tysklands ledande leverantör av utrustning för brand och räddning. I sortimentet ingår allt från personlig utrustning, räddningsverktyg / redskap, varningsmaterial, dekontaminering/saneringsutrustning, fläktar, mm till komplett utrustade insatsfordon för katastrofskydd. Mer om detta finner ni på Dönges hemsida:
www.doenges-rs.deDönges
X-innovation has now teamed up with Dönges GmbH & Co. KG. KG, a leading German supplier of equipment for fire and rescue. The range includes everything from personal equipment, rescue tools / implements, warning materials, decontamination / cleaning equipment, fans, etc. to fully equipped response vehicles for disaster protection. More about this can be found on Dönges website:
www.doenges-rs.de

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.